Sheet
metal

Parts

OUR EXPERTISE

Stetec is een full service plaatwerkbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We maken RVS, aluminium en stalen sheetmetal producten van een constante en hoge topkwaliteit: klaar voor montage en assemblage.

PONSEN EN LASERSNIJDEN

Precisieplaatwerk begint bij de basis; het nauwkeurig lasersnijden of ponsen van de plaatdelen. Met onze twee automatische pons/laser machines passen we de meest efficiënte combinatie van pons- en lasertechniek toe in één productiestap. Door de koppeling aan het volledig automatische magazijn produceren we volautomatisch, 24 uur per dag, zeven dagen in de week in kleine en grote series.

351_ponsen_en_lasersnijden

BUIGEN

Onze vakmensen hebben veel ervaring met de meest complexe producten van onze klanten. Stetec levert constante kwaliteit en zeer “strak” buigwerk. Dit vakmanschap komt ook tot zijn recht bij het gerobotiseerd buigen. De vakkennis van onze mensen in combinatie met de robotisering zorgt voor de perfecte volautomatische uitvoering.
352_buigen

INPERSEN

Stetec beschikt over een uitgebreide range machines om inperselementen aan te brengen. Inpersbouten, -moeren, -stiften, en - afstandspennen, vele toepassingen zijn mogelijk. Stetec loopt voorop met een volautomatische inpersmachine met robotcel die uw producten snel en foutloos verwerkt.
354_inpersen

LASSEN

Tig, mig/mag en puntlassen in RVS, aluminium of staal, we doen het allemaal in eigen huis. Onze lasactiviteiten garanderen een smetteloos product met veel aandacht voor de maatvastheid en een perfecte afwerking.
353_lassen

ASSEMBLEREN

Onze assemblage afdeling neemt u het werk uit handen. Met veel plezier assembleren we eenvoudige samenstellingen maar ook complete modules. Het vergroten van uw eigen productie capaciteit kan zo samen met ons plaats vinden.
355_assembleren

OVERIGE BEWERKINGEN

Stetec is een full service leverancier met een compleet palet van bewerkingen in eigen huis. Bijvoorbeeld: Ontbramen, Lasergraveren, Tappen, Blindklinken, Polijsten en borstelen. Voor bewerkingen die we niet zelf in huis hebben, werken we samen met specialisten. 
357_overige-bewerkingen

OPPERVLAKTE BEHANDELING

Stetec kan uw producten leveren met elke mogelijke oppervlaktebehandeling. Hiervoor werken we samen met de beste specialisten in de verschillende vakgebieden. Een kleine greep uit de mogelijkheden: Passiveren, Spuiten, Chromateren, Coaten, Verzinken, Vernikkelen en Vertinnen, Stralen, Bedrukken, Anodiseren. Natuurlijk helpen we u graag verder met advies over de beste toepassing.
356_oppervlaktebehandeling

MACHINEPARK

Stetec is een organisatie die continu bezig is met vernieuwingen en verbeteringen. Om ervoor te zorgen dat de eindproducten van goede kwaliteit zijn, worden de machines en gereedschappen goed onderhouden. Daarom investeert Stetec in haar machinepark en mensen, zodat het bedrijf zich verder kan blijven ontwikkelen. Het machinepark bevindt zich in een complete en ruim opgezette werkplaats, waar gemotiveerde werknemers hun vak tot in de perfectie uitoefenen. 
358_machinepark-algemeen
351_ponsen_en_lasersnijden
PONSEN EN LASERSNIJDEN
352_buigen
BUIGEN
354_inpersen
INPERSEN
353_lassen
LASSEN
355_assembleren
ASSEMBLEREN
357_overige-bewerkingen
OVERIGE BEWERKINGEN
356_oppervlaktebehandeling
OPPERVLAKTE BEHANDELING
358_machinepark-algemeen
MACHINEPARK